Linda Marie Ellnefjärd

Meritlista:
C-tränare i Dressyr 
Tävlingsryttare (dressyr) svår klass
Instruktör på Ågesta Ridskola (KvK var min mentor)
Diplomerad hästskötare
Förskollärarexamen
Utbildad i Human Dynamics
Uppfödare (dressyr)
Mångårig erfarenhet av unghästar och inridning

Jag tränar själv aktivt för EvaKarin Oscarsson samt Mats Eriksson i dressyr.

Hästintresset har funnits med mig sedan barnsben och växer ständigt. Jag är fostrad på ridskola och övergick senare till egen ponny som jag tävlade flitigt. Vi han med SM i fälttävlan, Div 1 dressyr och Div 1 i hoppning med goda resultat.  

 När tiden för stor häst kom så köpte jag Batique, 5 år, vild och vacker. Vi utvecklades enormt tillsammans. Mitt hjärtas häst som har jobbat med mig i många år från unghästklasserna upp till nationell svår dressyr. 

Unghästar och tillridningshästar har alltid cirkulerat i mitt liv. Mitt intresse har alltid legat i att utbilda hästar och lära mig mer om deras biomekanik, beteende och balans för att kunna optimera träning för en hållbar häst. Många timmar i sadeln har lärt mig att vara ödmjuk inför uppgiften att utbilda samt att individanpassningen för hästen är viktig. 

Tränarrollen smög sig in i mitt liv för över 15 år sedan. På Södertälje Ridskola började jag arbeta med de allra yngsta. Jag tyckte så mycket om att arbeta med barn så jag sökte sedan in till förskollärarprogrammet och tog min examen i pedagogik och utvecklingspsykologi. Längtan efter hästsporten blev dock för stor så jag fortsatte utbilda mig och denna gången till C-tränare i dressyr. 

Jag har elever på många olika nivåer. Jag har motionsryttare, tävlingsryttare, pararyttare och ridskoleelever. Oavsett vem du är så är du välkommen till mig för att lära mer. Har du en yngre häst som ännu inte rids finns möjligheten att ta del av mitt system som förbereder för inridning och tömkörning. Är du tävlingsryttare/motionsryttare så kan jag erbjuda träningar/kurser i dressyr och markarbete. Jag erbjuder även avsutten coaching med inriktningen "din ridning - dina mål". 

ME Dressage är mitt eget företag som bistår med flera olika tjänster. Klicka här för att läsa mer